• Тапацирано седиште со наслон за грб од мрежа
 • Флексибилен наслон за грб со прилагодувачка лумбална поддршка во висина
 • Тапациран наслон за рацe кој може да се собере целосно

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка