• Седиште и наслон за грб со ергономска Nylon мрежа
 • Флексибилен наслон за грб со заклучување во 4 позиции
 • Подесување на висината на наслонот за глава
 • Одделна лумбална поддршка
 • Меко обложен наслон за раце
 • Механизам на седиште со подесување напред/назад

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка