• Седиште и наслон за грб со посебна Nylon мрежа комбинирана со интересен дизајн
 • Флексибилен наслон за грб со заклучување во 4 позиции
 • Подесување на висината и аголот на наслонот за глава
 • Лумбална поддршка со индивидуално подесување
 • Целосно подесување на наслонот за раце во позиција горе/доле, лево/десно и напред/назад
 • Механизам на седиште со подесување напред/назад

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка