• Седиште и наслон од комбинација на висококвалитетна memory пена целосно обложена со PU кожа со посебно перниче за глава
 • Флексибилен наслон за грб со навалување до 155 степени со заклучување во различни позиции
 • Подесување на висината
 • Прилагодлива лумбарна поддршка со перниче
 • Подесување на висина на наслонот за раце

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка