Оценете го продуктот • Комбинација од висококвалитетна кожа и алуминиумска основа
 • Механизам за потпирање на грбот со заклучување во 4 позиции
 • Подесување на висината

 • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка