ЕРГОНОМИЈА, СТИЛ И КОМФОРТ

Идеја реализирана со цел да Ви овозможи удобност во извршувањето на обврските додека седите. Со напредната технологија сите сакаме да бидеме во тек со времето, но не смееме да заборавиме на држењето на телото и удобноста при долгото седење.