• Комбинација од висококвалитетна memory пена целосно обложена со PU кожа 
 • Хромирани метални потпирачи за раце обложени со меко перниче со PU кожа 
 • Подесување на наслон за грб со заклучување
 • Подесување на висината
 • Хромирана метална основа со тркалца

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка