• Тапацирано седиште со наслон за грб од мрежа
 • Прилагодувачка лумбална поддршка во висина
 • Меко обложен наслон за рацe со подесување во висина
 • Флексибилен наслон за грб со заклучување во 3 позиции
 • Механизам на седиште со подесување напред/назад

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка