• Целосно тапацирано седиште со memory пена за максимална удобност

 • Подесување на седиштето во висина

 • Алуминиумска основа без тркалца

Оценете го продуктот • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка