Оценете го продуктот • Тапацирано седиште со наслон за грб од мрежа
 • Целосно подесување на наслонот за раце во позиција горе/доле, лево/десно и напред/назад
 • Главонаслон со подесување во висина
 • Флексибилен наслон за грб со заклучување во 4 позиции

 • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка