Оценете го продуктот • Високо квалитетна црна пвц основа
 • Тапацирано седиште
 • Подесување на висината

 • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка