Оценете го продуктот • Тапацирано седиште со тапациран наслон за грб
 • Флексибилен наслон за грб со заклучување во 3 позиции
 • Подесување на висината на целата столица како и посебно на наслонот за грб и глава
 • Целосно подесување на наслонот за раце во позиција горе/доле и напред/назад

 • Бесплатна достава

  За сите нарачки над 0 ден.

 • Безбедно плаќање

  100% сигурност

 • 24/7 комуникација

  Online техничка поддршка