• Тапацирано меко седиште со наслон за грб од мрежа
  • Тенка црна метална основа

Оценете го продуктот  • Бесплатна достава

    За сите нарачки над 0 ден.

  • Безбедно плаќање

    100% сигурност

  • 24/7 комуникација

    Online техничка поддршка